jeudi 4 octobre 2012

باذنجان محشي باللحمة



<div>باذنجان محشي باللحمة









مالكم بطول الهذرة وكثر الحتسي





نبتدي الطبق على بركة الله




؛

؛

؛



المقادير سهلة جداَ





وهي باذنجان أسود ويفضل يكون طولي (موب طولكم)الشكل



لحمة مفرومة معصجة


طماطم مسبكة

صنوبر وبقدونس للتزيين



كان هذا الموجز وإليكم التفصيل


الـــطريــقــــة00000000000



إليكم الشرح مع الصور بالتفصيل الممل





:::::


أولا نجيب الباذنجان ونفتحه من النص زي الصورة تمام(طبيب جراح)













نشيل الشراشيب اللي على أطراف عرق الباذنجانة





عشان يطلع شكلها مرتب

،

،




نقليه في الزيت





في القلاية الكهربائية اللي بيقلي في زيت عادي يخلي باله لأنه ممكن تفرقع في وجهه





نخليهاحوالي دقيقتين بالكثير طبعا نغطي القلاية ونشوف




<font size="5"><font color="plum">إن بطنها إنفتحت






fh`k[hk lpad fhggplm







via منتديات دريكيمو نات DRIKIMO.NET http://www.drikimo.net/showthread.php?t=6890&goto=newpost

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire